Het team

Ralf Bodelier

Ralf Bodelier, journalist en presentator

Ralf is journalist, schrijver en begenadigd spreker. Hij maakte een webdocumentaire over het leven in een Malawiaanse krottenwijk en wandelt in 2020/21 van Jeruzalem naar Nederland. Ooit was hij docent aan de Academie voor Journalistiek en leidde hij de debatorganisatie het ‘Wereldpodium’. Hij promoveerde op de vraag hoe iemand die zich kosmopoliet noemt, zou moeten denken over armoede en onveiligheid. 

ralf@worldinprogress.nl
 06 41817372

Marianne Lamers

Marianne Lamers, journalist

Marianne werkt als journalist bij World in Progress. Ze schrijft nieuwsberichten en opiniestukken en geeft inspirerende presentaties, Ze gaf masterclasses wereldburgerschap aan kinderen van IMC basisscholen in heel het land. Marianne begon haar journalistieke carrière bij Het Parool en schreef reportages, portretten en artikelen voor NRC, Trouw en de Groene Amsterdammer. Daarnaast bracht zij verschillende fotoboeken uit. 

marianne.lamers@gmail.com
 06 2488 7677

Lisa Verhaeghe de Naeyer

Lisa Verhaeghe de Naeyer, sociale media en campages

Lisa is social media expert van World in Progress. Ze organiseert  acties en campagnes en houdt ze contact met onze vrijwilligers. In haar vrije tijd organiseert Lisa, afgestudeerd jurist, de Sunday Assembly in Utrecht en Amsterdam. U kunt Lisa ook tegenkomen als zangeres op het podium. In haar werk bij World in Progress kan Lisa haar interesse in mensen, de wereld en positiviteit met elkaar combineren. 

lisa.verhaeghe@gmail.com
 06 2858 1510

Mirjam Vossen

Mirjam Vossen, journalist en mediaonderzoeker 

Mirjam is mediaonderzoeker en journalist. Ze promoveerde in 2018 aan de Radboud Universiteit Nijmegen op een onderzoek naar de framing van wereldwijde armoede in de Europese media. Mirjam is gefascineerd door de vraag hoe de media ons wereldbeeld bepalen. Binnen World in Progress doet ze onderzoek naar de framing van maatschappelijke onderwerpen als armoede, ontwikkelingssamenwerking, migratie, en technologie. 

mirjam@worldinprogress.nl
 06 28646859